Snel, vakkundig en voordelig

Als u een sloopklus heeft, wilt u maar één ding: dat het snel, veilig en vakkundig gebeurt. Wij staan garant voor een snelle, verantwoorde, betrouwbare en kostenbesparende sloop.

Elke klus pakken we professioneel en planmatig aan. We beschikken over vele, moderne machines die we inzetten afhankelijk van de aard en omvang van de sloopklus. Denk aan hydraulische kranen, hamers, scharen, vergruizers, krakers, milieugrijpers en magneten.

Naast machinaal slopen hebben wij ook de kennis en kunde om handmatig te slopen. Soms zijn er sloopwerkzaamheden die handwerk vereisen. Onze vakmensen zijn specialisten die dit handwerk tot in de puntjes beheersen.  

Geen overlast

Om schade aan uw eigendommen te voorkomen tijdens de sloop, zorgen wij ervoor dat alles goed wordt afgeplakt en afgeschermd. Denk hierbij aan uw meubels, ramen, deuren en vloeren. Verder zetten we altijd alles op alles om emissies van stof tot een minimum te beperken. Hierdoor minimaliseren wij de overlast van de sloop.
Puin dat overblijft, voeren wij voor u af. Of het puin wordt gerecycled.

Tot slot: we houden wel van een beetje tempo. Dat betekent dat we snel werken, zodat u snel uit de rommel bent. Tijd is immers geld.

De 5 punten van de Bos-werkwijze:

  • snel
  • vakkundig
  • veilig
  • zorgvuldig
  • kostenbesparend

Meer informatie nodig? Neem dan contact op!

Laatste nieuws