Over ons
Wie zijn we?

Expert in slopen

Bos Sloopwerken is expert in sloopwerkzaamheden in de regio Amsterdam en regio Utrecht. Bij Bos Sloopwerken draait alles om het slopen van woningen, gebouwen en bedrijfspanden. Wij werken voor projectontwikkelaars, bouwbedrijven, woningbouwcorporaties en particulieren. 

U kunt bij ons terecht voor:

  • het nieuwe slopen
  • traditioneel slopen
  • asbestverwijdering
  • zagen, frezen en boren 

Vakkundig slopen is ons DNA. Dat kunnen we als geen ander.
En dat doen we als geen ander. Maar wij gaan wel met de tijd mee. Duurzaam ondernemen is niet meer weg te denken uit de maatschappij. Daar dragen wij graag een steentje aan bij. Vandaar dat wij niet alleen meer het traditionele sloopwerk doen, maar ook het nieuwe slopen waarbij we gesloopte materialen hergebruiken. 

Bos Sloopwerken maakt onderdeel uit van Bos Holding BV.  Hieronder valt ook Bos Houtloods.

 

Historie

Ruim 50 jaar kennis en ervaring
Ruim een halve eeuw geleden, in 1965, begon Dhr. D.D. Bos een sloopbedrijf: Bos Mijdrecht. Inmiddels vormen we een bedrijf met meer dan 50 jaar kennis en ervaring op het gebied van het slopen van woningen, gebouwen en bedrijfspanden. De zoon van Theo, Dennis Bos, staat inmiddels aan het roer van het bedrijf.

sloop
Werkwijze

Snel, vakkundig en voordelig

Als u een sloopklus heeft, wilt u maar één ding: dat het snel, veilig en vakkundig gebeurt. Wij staan garant voor een snelle, verantwoorde, betrouwbare en kostenbesparende sloop. Elke klus pakken we professioneel en planmatig aan. We beschikken over vele, moderne machines die we inzetten afhankelijk van de aard en omvang van de sloopklus. Denk aan hydraulische kranen, hamers, scharen, vergruizers, krakers, milieugrijpers en magneten.

Naast machinaal slopen hebben wij ook de kennis en kunde om handmatig te slopen. Soms zijn er sloopwerkzaamheden die handwerk vereisen. Onze vakmensen zijn specialisten die dit handwerk tot in de puntjes beheersen.

 

Geen overlast

Om schade aan uw eigendommen te voorkomen tijdens de sloop, zorgen wij ervoor dat alles goed wordt afgeplakt en afgeschermd. Denk hierbij aan uw meubels, ramen, deuren en vloeren. Verder zetten we altijd alles op alles om emissies van stof tot een minimum te beperken. Hierdoor minimaliseren wij de overlast van de sloop. Puin dat overblijft, voeren wij voor u af. Of het puin wordt gerecycled.

Tot slot: we houden wel van een beetje tempo. Dat betekent dat we snel werken, zodat u snel uit de rommel bent. Tijd is immers geld.

De 5 punten van de Bos-werkwijze:

  • snel
  • vakkundig
  • veilig
  • zorgvuldig
  • kostenbesparend

 

Kosten

Wat kost slopen? De kosten zijn uiteraard afhankelijk van de aard en omvang van de sloopklus. Vaak nemen wij het sloopwerk aan voor een vaste prijs. Dat is goedkoper dan het uurloon te betalen van een sloper. Met een vaste prijs weet u exact waar u aan toe bent en komt u nooit voor verrassingen te staan.

 

Veiligheid voorop

Veiligheid staat bij Bos Sloopwerken voorop. Dat geldt niet alleen voor onze eigen medewerkers maar ook voor de omgeving waarin we werken. Jaarlijks volgen onze medewerkers opleidingen om hun werkzaamheden goed en veilig te kunnen blijven uitvoeren. Alle medewerkers zijn in het bezit van een veiligheidspaspoort. Hierin staat over welke veiligheidscertificaten (zoals VCA Basis en VCA) ze beschikken en welke veiligheidsinstructies en trainingen ze hebben gevolgd en behaald. U haalt dus altijd een medewerker in huis die veilig werken en geschikt zijn voor het uitvoeren van bepaalde risicovolle werkzaamheden.